Контакти
Кликнете тук за презареждане.

Сервиз 1

бул. "Сливница" 126

Работно време - 24/7
тел: 0898 423 657 - Гроздан Минев

Сервиз 2

На кръстовището на ул. "Джаврахарлал Неру" и ул. "397-ма"

Работно време - 24/7
тел: 0885 467 316; 0898 656 007 - Даниел Додев